Cody Gakpo met een aantal supporters
Volledig scherm
Cody Gakpo met een aantal supporters © PSV

PSV bezorgt honderd supporters na incident in De Kuip een bijzondere dag op de eigen Herdgang

PSV heeft donderdag een hondertal supporters uitgenodigd op het eigen trainingscomplex. Dat gebeurt soms wel vaker, maar nu was er een bijzonder verhaal onderdeel van de sessie. Het ging om mensen die tijdens de bekerfinale in De Kuip te maken kregen met een naar incident en plots mensen op de tribune tegenkwamen die daar niet thuis hoorden.  

 1. PSV-talent Johan Bakayoko krijgt een fraaie onderscheiding bij het prijzendiner in de Keuken Kampioen Divisie
  NIEUWs

  PS­V-ta­lent Johan Bakayoko krijgt een fraaie onderschei­ding bij het prijzendi­ner in de Keuken Kampioen Divisie

  PSV-aanvaller Johan Bakayoko heeft een fraaie onderscheiding gewonnen in de Keuken Kampioen Divisie. De 19-jarige Belg is verkozen tot talent van het jaar. Hij maakte dit seizoen 17 goals in de competitie en had ook nog eens 12 assists achter zijn naam. Donderdagavond kreeg hij zijn onderscheiding uit handen van bondscoach Louis van Gaal, tijdens het zogeheten kampioensdiner van de Keuken Kampioen Divisie.
 2. Waarom PSV zo enorm is veranderd tijdens dit seizoen, dat dit weekend in Zwolle eindigt
  PREMIUM
  OVERZICHT

  Waarom PSV zo enorm is veranderd tijdens dit seizoen, dat dit weekend in Zwolle eindigt

  Voor PSV houdt de voetbalreis die seizoen 2021-2022 heette vandaag op. De ploeg begon al op 21 juli in de vorige zomer, met een thuiswedstrijd tegen Galatasaray. Zondagmiddag is het gedegradeerde PEC Zwolle in Overijssel de tegenstander en speelt PSV met een totaal andere opstelling dan in die eerste wedstrijd tegen de Turken. Een vergelijking van de opstellingen leert hoeveel er bij PSV dit seizoen is veranderd.

PSV