Volledig scherm
Jurgen Locadia (L) heeft 1-1 gescoord tegen Heracles Almelo en viert dat met Jeffrey Bruma © ANP Pro shots

PSV biedt Locadia nieuw contract tot 2021

EINDHOVEN - PSV heeft Jürgen Locadia (23) een aanbod gedaan om zijn tot 2019 lopende verbintenis te verlengen tot 2021. De spits is momenteel nog geblesseerd, maar kan na de winterstop weer in actie komen.

Het vertrouwen in Locadia bij PSV is groot en PSV wil dat met het nieuwe aanbod onderstrepen. Locadia is al sinds 2010 verbonden aan PSV en brak vorig seizoen echt door. Daarvoor verliep zijn carrière met wat pieken en dalen, waarbij met name zijn debuut in de eredivisie beklijft. Locadia startte in 2012 bij PSV als invaller in de eredivisie in het duel met VVV en scoorde direct drie keer.

De aanbieding voor Locadia wordt bevestigd door technisch manager Marcel Brands. Hoe ver de onderhandelingen op dit moment staan, is nog niet geheel duidelijk. PSV vertelde daar donderdagmorgen nog niets over. Locadia is vermoedelijk genegen om snel bij te tekenen, maar wil in de verdere toekomst ook graag een keer in het buitenland spelen. Het lijkt erop dat beide partijen elkaar snel zullen vinden.

PSV