Ruud van Nistelrooy blijft voor PSV de belangrijkste kandidaat voor de trainerspost bij PSV 1.
Volledig scherm
Ruud van Nistelrooy blijft voor PSV de belangrijkste kandidaat voor de trainerspost bij PSV 1. © Pro Shots / Peter van Gogh

PSV blijft inzetten op Van Nistelrooy als trainer, nu in combinatie met Fred Rutten als eerste assistent

NIEUWSBij PSV is Ruud van Nistelrooy nog steeds de belangrijkste kandidaat om komend seizoen de opvolger van Roger Schmidt te worden. De coach van Jong PSV gaf eerder dit kalenderjaar aan nog niet beschikbaar te zijn, maar is nu toch weer in beeld om trainer van PSV 1 te worden. 

 1. Waarom wil PSV zó graag met Ruud van Nistelrooy de sprong in het diepe maken?
  PREMIUM
  ANALYSE

  Waarom wil PSV zó graag met Ruud van Nistelrooy de sprong in het diepe maken?

  Opnieuw is Ruud van Nistelrooy de belangrijkste kandidaat om bij PSV de belangrijkste sportieve functie te gaan bekleden. De 45-jarige trainer staat dit seizoen voor het eerst voor de groep bij een ploeg in het betaald voetbal en heeft als eindverantwoordelijke van Jong PSV grote indruk op de technische leiding in Eindhoven gemaakt. Direct nadat Roger Schmidt aankondigde dat hij na dit seizoen weggaat, waren er vanuit PSV al gesprekken met de huidige beloftencoach.
 2. PSV kan zich opmaken voor de komst van het Braziliaanse talent Sávio, die via een Franse route naar Eindhoven komt
  PREMIUM
  ANALYSE

  PSV kan zich opmaken voor de komst van het Braziliaan­se talent Sávio, die via een Franse route naar Eindhoven komt

  PSV kan zich opmaken voor de komst van de Braziliaanse jeugdinternational Savio, maar moet nog wel even wachten tot hij daadwerkelijk in Eindhoven is. De 18-jarige Zuid-Amerikaan reist uiterlijk begin volgende week naar Frankrijk en Eindhoven, zo bevestigen bronnen, en daarna moet nog het nodige papierwerk worden afgerond. Het is een complexe transfer geworden en die kosten tijd.

PSV