Gastón Pereiro
Volledig scherm
Gastón Pereiro © BSR Agency

PSV-delegatie wil deze week om tafel met zaakwaarnemer Pereiro

PSV hoopt deze week om tafel te kunnen met de zaakwaarnemer van Gastón Pereiro: Paco Casal. Daarbij moet duidelijk worden wat de Uruguayaanse mediamagnaat en spelersmakelaar wat betreft de toekomst van Pereiro voor ogen heeft.  

Casal heeft tal van pogingen van PSV laten lopen om het contract van de Uruguayaans international te verlengen. Nu loopt de verbintenis in 2020 af en er moet dus iets gebeuren. Mogelijk speculeert Casal nog op de deelname van Pereiro bij Uruguay tijdens de Copa América (van half juni tot begin juli), die extra interesse zou kunnen opwekken. Voor Pereiro is op dit moment al belangstelling van andere clubs, maar of dat leidt tot een overgang is nu nog niet te zeggen. 

Hij moet deze zomer óf zijn contract verlengen of vertrekken bij PSV, zodat hij niet transfervrij weggaat en de club niets meer terugziet van zijn transfersom in 2015 van zeven miljoen euro. 

  1. Een nooit voorziene krachtproef gaat onder leiding van Frans Janssen van start bij PSV

    Een nooit voorziene kracht­proef gaat onder leiding van Frans Janssen van start bij PSV

    Het hek om het Philips Stadion gaat vanaf dinsdag een aantal weken virtueel open: PSV start om negen uur in de morgen met de verkoop van seizoenkaarten. Een enorme krachtproef voor commercieel directeur Frans Janssen (48) en zijn verkoopteam. De komende periode moet blijken of PSV-supporters gevoelig zijn voor het aanbod dat onder supervisie van Janssen is neergelegd, met drie opties om hun kaart te verlengen.

PSV