Volledig scherm
Trent Sainsbury dolt Jorrit Hendrix bij PSV. © BSR Agency

PSV denkt mee bij vertrek Sainsbury en Luckassen

PSV probeert de komende dagen mee te denken om een vertrek van Trent Sainsbury en Derrick Luckassen mogelijk te maken. Het duo is in principe niet meer nodig bij de A-selectie en mag uitkijken naar een nieuwe werkgever. Op dit moment worden niet meer uitgaande transfers verwacht, al is dat uiteraard nog niet met zekerheid te zeggen. In de meeste competities sluit de transfermarkt op 2 september, dus over negen dagen. 

Sainsbury is transfervrij bij PSV gekomen en heeft nog een contract voor twee jaar. PSV zal een nieuwe club zeker niet de hoofdprijs vragen en probeert te helpen bij een oplossing. Afgelopen week pakte nog geen club door en dat gebeurde ook niet bij Luckassen, die zelfs nog drie jaar onder contract staat. 

De centrale verdediger kwam in 2017 over van AZ en begon het seizoen in de basis bij PSV, maar verloor na de komst van Timo Baumgartl en Daniel Schwaab respectievelijk zijn basisplek en plek op de reservebank. Ongelukkig, omdat Luckassen het niet slecht deed in de voorbereiding en zich naar een hoger niveau leek te spelen. Een fout in de thuiswedstrijd tegen FC Basel lijkt hem wat betreft zijn kansen bij PSV fataal te zijn geworden. 

PSV