Volledig scherm
De nieuwe muurcreatie aan de PSV-laan. © ED

PSV-directeur hekelt PSV-loos artistiek project aan de PSV-laan

PSV-directeur Toon Gerbrands hekelde dinsdagavond een nieuwe artistieke creatie die de PSV-laan sinds deze week siert en meer specifiek het gebrek aan een relatie tussen het project en PSV. 

Een aantal kunstenaars heeft in het kader van het project ‘Out of the Arena’ een lange wand aan de laan volgespoten met graffiti. Gerbrands vindt dat de PSV-kleuren daarin ontbreken. Ook het woord ‘Arena’ is wellicht enigszins ongelukkig gekozen, al zijn de teksten op de muur nauwelijks leesbaar. Daarover heeft de PSV-voorman het overigens niet. 

Gerbrands laat zijn standpunt op Twitter weten met de zin: ‘Het is toch echt een gemiste kans om dit project op de PSV-laan en zo dicht bij het stadion niet te koppelen aan het rood-wit kleuren van PSV.’ Verder vraagt de directeur van PSV zich af wie verantwoordelijk is voor het gebeuren. 

Een klein deel van de muur was eerder al voorzien van een aantal PSV-afbeeldingen. Deze zijn intact gebleven.

  1. Watford toont interesse in PSV-middenvelder Gastón Pereiro

    Watford toont interesse in PS­V-middenvel­der Gastón Pereiro

    Langzaam maar zeker komt het transferspel rondom Gastón Pereiro op de wagen. De middenvelder van PSV is door zijn zaakwaarnemer Paco Casal aangeboden bij AC Milan, maar er zijn meer clubs die interesse hebben getoond. Onder meer het Britse Watford is een van de gegadigden om Pereiro in te lijven en de leiding van die club heeft inmiddels met Casal gesproken. Er ligt nog geen bod bij PSV, dat voorlopig de ontwikkelingen moet afwachten.

PSV