Mauro Júnior viert zijn goal voor PSV met Érick Gutiérrez en Carlos Vinícius.
Volledig scherm
Mauro Júnior viert zijn goal voor PSV met Érick Gutiérrez en Carlos Vinícius. © Pro Shots / Stefan Koops

PSV doet nog altijd mee in de titelstrijd na nieuwe ketser van Ajax

Goed was het van PSV-zijde zondagmiddag absoluut niet. Gewonnen werd er bij en tegen Sparta wel (2-1) en dus konden de Eindhovenaren rustig kijken wat de concurrent uit Amsterdam in Deventer zou doen. Het werd een bijzondere middag voor PSV, dat na een (virtuele) achterstand van acht verliespunten in de eredivisie ineens nog maar twee punten achterloopt op Ajax. Wel heeft PSV een fors slechter doelsaldo. 

 1. Het gemis van Mister PSV blijft groot, zeker bij kleinzoon Mitchel: 'Diegene die ik altijd bij me wil hebben, was er ineens niet meer’
  PREMIUM

  Het gemis van Mister PSV blijft groot, zeker bij kleinzoon Mitchel: 'Diegene die ik altijd bij me wil hebben, was er ineens niet meer’

  Niet alleen Skiete als Willy, maar ook scouten: Mitchel van Rosmalen (21) staat af en toe bij Helmondse jeugdteams langs de lijn voor FC Eindhoven, en leunt dan nog altijd op de lessen van zijn opa en ‘Mister PSV’, wijlen Willy van der Kuijlen. ,,Zijn overlijden deed veel met me, onbewust. Voor het eerst verloor ik iemand die écht dicht bij me stond.”
 2. Waarom PSV de regie kwijt is geraakt, in een week die de club liever nooit meer wil meemaken
  PREMIUM
  ANALYSE

  Waarom PSV de regie kwijt is geraakt, in een week die de club liever nooit meer wil meemaken

  PSV raakte in een memorabele week de regie op veel fronten kwijt en gaat daardoor aangeslagen naar AZ. De club verloor versneld en toch nog onverwacht trainer Ruud van Nistelrooij, die volgens de directie door kon en komend seizoen trainer zou blijven. Intern klinken ook andere geluiden, namelijk dat de zaak na zondagavond simpelweg niet meer te redden was. Waar is het nou precies misgegaan?
  Eindhoven