Volledig scherm
PREMIUM
Steven Bergwijn maakt een kusgebaar voor zijn ‘broer’ Mohamed Ihattaren. © BSR Agency

PSV draagt zege op aan Mo Ihattaren

Voetbal is geen zaak van leven of dood, maar de PSV’ers probeerden met een goed resultaat toch om het leven voor Mo Ihattaren en zijn familie iets draaglijker te maken, na de dood van zijn vader.

,,Het voelt alsof Mo mijn kleine broertje is.” Steven Bergwijn was gisteravond na afloop van PSV-VVV (4-1) nog altijd onder de indruk van wat hij in de vroege morgen bij het opstaan las. In plaats van een tintelend ‘matchday-gevoel’ was er verdriet. Aan het gezicht van Bergwijn was af te lezen dat dat intens verdriet was. Ihattaren mocht zijn vader maar 17 jaar bij zich hebben en zag hem dit weekend het aardse voor het hemelse verruilen.

  1. PSV zoekt naar manier om Ricardo Rodríguez alsnog te kunnen inlijven

    PSV zoekt naar manier om Ricardo Rodríguez alsnog te kunnen inlijven

    PSV is zeker nog niet van plan om de komst van Ricardo Rodríguez al op te geven. De club zoekt op dit moment samen met AC Milan nog altijd naar structuren om hem te kunnen betalen en probeert gas te geven. Met de Italianen komt de Eindhovense club er normaal gesproken wel uit en een huurtransactie voor de rest van dit seizoen is een van de opties. Of er meer in het vat zit, is nog niet te zeggen. PSV is daar wel toe bereid, maar ook hier geldt dat de salarisverplichtingen van de speler een belangrijk issue zijn.

PSV