Volledig scherm
PREMIUM
Steven Bergwijn maakt een kusgebaar voor zijn ‘broer’ Mohamed Ihattaren. © BSR Agency

PSV draagt zege op aan Mo Ihattaren

Voetbal is geen zaak van leven of dood, maar de PSV’ers probeerden met een goed resultaat toch om het leven voor Mo Ihattaren en zijn familie iets draaglijker te maken, na de dood van zijn vader.

,,Het voelt alsof Mo mijn kleine broertje is.” Steven Bergwijn was gisteravond na afloop van PSV-VVV (4-1) nog altijd onder de indruk van wat hij in de vroege morgen bij het opstaan las. In plaats van een tintelend ‘matchday-gevoel’ was er verdriet. Aan het gezicht van Bergwijn was af te lezen dat dat intens verdriet was. Ihattaren mocht zijn vader maar 17 jaar bij zich hebben en zag hem dit weekend het aardse voor het hemelse verruilen.

  1. Van Bommel over keuzes bij PSV na interlands: ‘Belangrijkste blijft wat je als trainer op het veld ziet’

    Van Bommel over keuzes bij PSV na interlands: ‘Belang­rijk­ste blijft wat je als trainer op het veld ziet’

    PSV staat voor de belangrijke ontmoeting met FC Utrecht en kan zaterdagavond na de interlandperiode weer aan de bak. Trainer Mark van Bommel gaf eerder aan dat een aantal spelers binnen zijn selectie qua niveau dicht bij elkaar zit en kreeg vrijdag de vraag welke invloed de interlandperiode en de belasting voor spelers (reizen, speeltijd) heeft op de keuzes die hij maakt. ,,Het belangrijkste is altijd wat je op het trainingsveld ziet als de spelers terug zijn”, zei de coach vrijdag in zijn persconferentie.

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (1%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
8742 stemmen