Volledig scherm
Perr Schuurs (links) na zijn goal tegen FC Emmen. © Pro Shots

PSV en Ajax grijpen
voorlopig naast Perr Schuurs

EINDHOVEN - PSV, Ajax en een aantal andere geïnteresseerde clubs grijpen deze transferperiode naast de komst van Perr Schuurs (17). Het talent van Fortuna Sittard staat bij veel scouts op de radar, maar verkiest een langer verblijf in Limburg voorlopig boven een aanbod van een andere club. Deze transferperiode vertrekt hij nog niet, zo bevestigt zijn management. 

Dat wil niet zeggen dat er kort na de transferperiode geen overeenkomst met een geïnteresseerde club kan komen. Ook Fortuna Sittard, waar Schuurs een contract heeft tot midden 2019, moet dan uiteraard meewerken. Het management van Schuurs voelt niet de behoefte om naar buiten te treden over de prijs die Fortuna zou willen ontvangen. 

Tot de winterse transferperiode speelt Schuurs dus op contractbasis (en ook niet op huurbasis) bij Fortuna Sittard, waar hij aanvoerder is. De jonge verdediger, zoon van oud-handbalinternational Lambert, is vereerd door alle interesse en beraadt zich op een later moment over de te maken keuzes. Hij wil op dit moment in zijn carrière zijn ontwikkeling nog voortzetten in Limburg. PSV is al een tijdje op de hoogte van de beslissing van Schuurs. 

PSV