Volledig scherm
Andrew Mendonca tijdens Jong Ajax-Jong PSV in januari 2019. © Edwin van Zandvoort

PSV en Andrew Mendonca (18) koersen op nieuw contract af

PSV probeert momenteel de talentvolle middenvelder Andrew Mendonca langer vast te leggen. Zijn contract loopt af, maar partijen koersen op een verlenging van twee of drie jaar af. Mendonca schuift in dat geval komend seizoen door naar Jong PSV. 

De middenvelder kwam in 2016 van FC Twente over naar PSV. Hij maakte dit seizoen al zijn debuut in de Keuken Kampioen Divisie, maar werkt zijn wedstrijden nu normaal gesproken nog af bij PSV onder 19. In het door Ruud van Nistelrooij gecoachte team is Mendonca een van de belangrijke krachten. 

PSV probeert momenteel snel stappen te zetten om de bezetting voor Jong PSV voor komend seizoen op peil te krijgen. Eerder deze week zijn de 19-jarige Justin de Haas (van AZ) en de 20-jarige Robin Lauwers (van Willem II) al voor respectievelijk twee en een jaar vastgelegd. 

  1. Lozano neemt afscheid van PSV en wordt woensdag medisch gekeurd in Italië

    Lozano neemt afscheid van PSV en wordt woensdag medisch gekeurd in Italië

    Hirving Lozano is inmiddels onderweg naar Italië om zijn transfer naar SSC Napoli af te ronden. Hij heeft van PSV toestemming gekregen om af te reizen. PSV gaat aan de transfer ongeveer 35 miljoen euro aan overhouden na alle afdrachten, zo is de verwachting in Eindhoven. Lozano wordt woensdag gekeurd in Italië en dat gebeurt in een privé-kliniek in Rome, zo melden bronnen rond de speler. De presentatie is eind deze week.

PSV