Volledig scherm
Denzel Dumfries in duel met Jorrit Hendrix. © Joep Leenen

PSV en Heerenveen naderen elkaar inzake Dumfries

PSV en sc Heerenveen naderen elkaar in de gesprekken over een overname van Denzel Dumfries. PSV bood aanvankelijk 4 miljoen euro voor de rechtsback, maar is bereid meer te betalen. De Friezen willen wel verkopen, maar waren aanvankelijk met moeite in beweging te krijgen.

In eerste instantie kwam er helemaal geen reactie op het bod van 4 miljoen euro, maar partijen zijn de afgelopen dagen toch in gesprek gegaan. Hoeveel er nog precies tussen bieding en vraag zit, is onduidelijk, maar de verwachting in het noorden is nog altijd dat partijen elkaar de komende dagen gaan vinden. Lukt het op korte termijn niet, dan schakelt PSV alsnog door. De club wil snel een nieuwe rechtsback aantrekken, omdat verwacht wordt dat na Joshua Brenet ook Santiago Arias deze zomer weggaat. Hij kost tussen de 10 en 15 miljoen euro.

Dumfries speelt dinsdag een interland met Jong Oranje in Paraguay en keert pas donderdag terug in Nederland. Als partijen een overeenkomst bereiken, kan hij dus op zijn vroegst eind deze week pas gepresenteerd worden. Directeur voetbalzaken Marcel Brands van PSV zwaait donderdag af. Hij liet maandag bij VI overigens weten dat de kans heel klein is dat Dumfries naar Eindhoven komt.   

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (49%)
  • Olivier Boscagli (1%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
8897 stemmen