Volledig scherm
ANP

PSV en Narsingh kijken naar transfer in de winter (video)

EINDHOVEN - Luciano Narsingh en PSV bekijken deze winter opnieuw of een transfer naar het buitenland mogelijk is. Zaakwaarnemer Mino Raiola bevestigde maandag dat meerdere clubs interesse in de 26-jarige international hebben.

Narsingh verlengt voorlopig zijn aflopende contract bij PSV niet, maar doet dat wel op het moment dat het niet mocht lukken om in januari een overgang te realiseren. Hij beloofde eerder al om niet transfervrij weg te gaan bij PSV en de clubleiding rekent erop dat hij en Raiola die belofte nakomen.

Narsingh staat er bij meerdere clubs in de Premier League goed op. Onder meer Sunderland wilde hem afgelopen zomer al inlijven, maar tot een deal kwam het toen niet. In Engeland wordt de aanvaller ook gelinkt aan West Bromwich Albion. Narsingh moet ruim 6 miljoen euro kosten. Voor clubs in de Premier League geen onoverkomelijk bedrag.

PSV heeft nog altijd goede hoop dat Jetro Willems binnenkort wel zijn aflopende contract verlengt. De linksback is nog in conclaaf met zijn zaakwaarnemer en familie over de gesprekken met PSV, waarin veel voortgang is geboekt. Trainer Phillip Cocu zei onlangs al dat de zaak de goede kant uitgaat.

Luciano Narsingh en PSV bekijken deze winter opnieuw of een transfer naar het buitenland mogelijk is. Zaakwaarnemer Mino Raiola bevestigde maandag dat meerdere clubs interesse in de 26-jarige international hebben.

PSV