Vrijdag speelt PSV een oefenduel (tegen UNA) en daarbij zal TOTO al debuteren als sponsor op de mouw van het shirt.
Volledig scherm
PREMIUM
Vrijdag speelt PSV een oefenduel (tegen UNA) en daarbij zal TOTO al debuteren als sponsor op de mouw van het shirt. © BSR Agency

PSV en TOTO sluiten mega-deal die de voetbalclub miljoenen oplevert

PSV heeft nóg een nieuwe partner gevonden: TOTO ‘debuteert’ vrijdag al als sponsor op de mouw van het PSV-shirt als de club vriendschappelijk speelt. 

  1. PSV wijst interesse in Jorrit Hendrix af en laat hem niet voor een appel en een ei gaan

    PSV wijst interesse in Jorrit Hendrix af en laat hem niet voor een appel en een ei gaan

    PSV heeft de interesse van het Italiaanse Spezia in Jorrit Hendrix vooralsnog weggewuifd. De directie van de Eindhovense club is zeker niet onder de indruk van het (huur)aanbod dat de nieuwbakken club uit de Serie A zou willen doen. PSV doet in dit transferdossier niks zolang er geen bedrag rond of iets onder de 3 miljoen euro op een fax of mail uit Italië verschijnt. Wellicht valt van dat bedrag nog iets af te knabbelen, maar heel veel zal het niet zijn.
  2. Ismael Saibari bezorgt Jong PSV met glaszuivere hattrick drie punten

    Ismael Saibari bezorgt Jong PSV met glaszuive­re hattrick drie punten

    Jong PSV heeft in Alkmaar eindelijk weer eens het zoet van een overwinning mogen smaken. Na een vroege achterstand wist de ploeg van Peter Uneken bij en tegen Jong AZ alsnog een overtuigende zege te boeken: 1-4. De Eindhovense beloftenformatie nam daarmee revanche voor de matige competitie-ouverture van twee weken geleden tegen Excelsior. Op het scorebord was nieuweling Ismael Saibari met drie goals de grote man.

PSV