Steven Bergwijn komt normaal gesproken niet meer in actie voor PSV. Tottenham Hotspur en de Eindhovense club ronden deze week een transfer af.
Volledig scherm
Steven Bergwijn komt normaal gesproken niet meer in actie voor PSV. Tottenham Hotspur en de Eindhovense club ronden deze week een transfer af. © BSR/SOCCRATES

PSV en Tottenham Hotspur hervatten gesprekken over Bergwijn, snel witte rook verwacht

PSV en Tottenham Hotspur hebben de gesprekken over de verkoop van Steven Bergwijn weer opgestart. Er wordt een snelle deal verwacht, waar PSV in ieder geval meer dan 30 miljoen euro aan gaat overhouden. De 22-jarige aanvaller wilde zondag niet uitkomen voor PSV en verbleef in Londen, terwijl er geen toestemming was om af te reizen. Er lag namelijk nog geen deal tussen de clubs. 

De kou daarover is inmiddels weer een beetje uit de lucht en alle partijen hebben de gesprekken hervat. De verwachting is dat Bergwijn snel nog een keer naar Londen kan afreizen om de transfer helemaal in kannen en kruiken te maken. PSV-trainer Ernest Faber schakelde zondagmiddag onmiddellijk door, toen hij van Bergwijn te horen kreeg dat hij niet in actie wilde komen tegen FC Twente. 

PSV