Volledig scherm
Érick Gutiérrez is niet lang uitgeschakeld. © BSR Agency

PSV'er Érick Gutiérrez is ‘slechts’ twee weken uitgeschakeld

Érick Gutiérrez is niet meer dan twee weken uitgeschakeld vanwege een spierblessure die hij opliep in het duel tussen Mexico en Canada. 

Dat heeft de Mexicaanse bond zojuist bekend gemaakt in een verklaring. De medische staf van het nationale elftal onderzocht hem en is tot deze conclusie gekomen. 

Voor PSV is het nieuws een meevaller omdat niet duidelijk was wat ‘Guti’ precies scheelde. Er was aanvankelijk vrees voor een zware spierblessure en vele weken absentie, maar die angst bleek dus ongegrond. 

  1. Baumgartl over zeperd PSV: ‘Bij elkaar blijven nu en hier lering uit trekken’

    Baumgartl over zeperd PSV: ‘Bij elkaar blijven nu en hier lering uit trekken’

    Het was niet al te best wat PSV op de mat had gelegd, had Timo Baumgartl tijdens en na afloop van FC Utrecht-PSV ook wel in de smiezen. Dat is misschien nog wel zwak uitgedrukt. De 3-0 nederlaag was een flinke uitschieter in negatieve zin. Bij de eerste van drie Utrechtse goals zag hij er zelf ook niet goed uit, in een duel met doelpuntenmaker Sander van de Streek. ,,Dat gaat niet goed, dat is duidelijk. Het is erg ongelukkig dat daarna de goal zo valt, omdat het schot van richting wordt veranderd.”

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (2%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
9302 stemmen