Jordan Teze.
Volledig scherm
Jordan Teze. © Soccrates/BSR Agency

PSV’ers Gakpo en Teze debuteren in selectie Jong Oranje, Ihattaren naar Oranje onder 19

Bondscoach Erwin van de Looi van Jong Oranje heeft PSV’ers Cody Gakpo en Jordan Teze opgenomen in de definitieve selectie voor de oefenduels met de VS (24 maart) en Egypte (26 maart). Het is de eerste keer dat het duo is opgeroepen voor Jong Oranje.

  1. Heerenveen wil Robbin Ruiter van PSV kopen en snel zaken doen

    Heerenveen wil Robbin Ruiter van PSV kopen en snel zaken doen

    SC Heerenveen heeft zich bij PSV gemeld met een aanbod om Robbin Ruiter te kopen. Een transfer van de 33-jarige keeper ligt in het verschiet, omdat hij bij PSV waarschijnlijk niet meer aan spelen toekomt en Ruiter te ambitieus is om nog op de bank te zitten. Ruiter staat open voor een stap naar Friesland en zijn zaakwaarnemer Dick van Burik onderhandelt op dit moment voor hem. Een deal ligt voor de hand, omdat PSV de keeper de overgang zeker gunt en Ruiter zelf eerste goalie in Friesland kan worden.
  2. PSV heeft vooralsnog weinig aan Field Lab-status van Philips Stadion

    PSV heeft vooralsnog weinig aan Field Lab-sta­tus van Philips Stadion

    Dat het Philips Stadion door de KNVB is aangewezen als zogeheten ‘Field Lab’ lijkt de club en het betaald voetbal vooralsnog weinig op te leveren. De KNVB heeft zeven stadions in ons land deze kwalificatie gegeven en hoopte op de locaties volop te kunnen testen om zo snel mogelijk weer overal volle stadions te krijgen. Bij de testen moeten echter alle op dit moment geldende regels in acht worden genomen. Er kan dus niet getest worden zonder de 1,5 metersamenleving los te laten en dat is een tegenvaller voor de bond en de voetbalclubs.

PSV