Volledig scherm

PSV'ers spreken elkaar aan op negeren uitfans (poll)

EINDHOVEN - Het was geen al te gezellig samenzijn tussen de PSV-fans in het uitvak bij Sparta en de spelers op het veld, afgelopen dinsdag.

"Schaam je kapot", werd vanuit het vak gezongen naar de Eindhovense ploeg. Luuk de Jong werd ook nog onterecht beticht van het maken van een wegwerpgebaar en beoogde zelfs het tegenovergestelde. „Ik stak een duim op inderdaad", aldus de aanvoerder van PSV. "Misschien dat iemand dat uit frustratie verkeerd heeft uitgelegd. Voor mij is het niet meer dan normaal fatsoen dat de spelers van PSV de uitfans altijd bedanken."

Ook al is de prestatie van PSV slecht en zijn er frustraties, dan nog moeten de PSV'ers dat doen, vindt De Jong. "Die mensen reizen een eind voor ons en steunden ons tegen Sparta, terwijl het totaal niet liep. Ik heb juist geprobeerd om na de wedstrijd iedereen mee te krijgen, maar dat lukte niet helemaal. Helaas was een aantal spelers al naar de kleedkamer en we hebben elkaar daar vandaag ook op aangesproken. We zijn blij met onze fans en willen dat ook uitstralen in goede en slechte tijden. Wat er verder is besproken, blijft in de kleedkamer. Na dinsdag snapte ik de frustraties bij iedereen, maar we moeten nu vooruitkijken. Tegen Vitesse (zaterdag, red.) en Bayern (dinsdag, red.) willen we er staan en hebben we iedereen nodig. Het is nu een kwestie van 120 procent geven. Wij kunnen er de vinger ook niet precies op leggen waarom de vorm nu ontbreekt, maar wat we wel kunnen doen, is allemaal ongelooflijk hard blijven werken. Op een gegeven moment moet het dan weer gaan lopen.”

PSV

poll

Koploper PSV is de gedoodverfde titelfavoriet

Koploper PSV is de gedoodverfde titelfavoriet

  • Ja (38%)
  • Nee (11%)
  • Te vroeg om te zeggen (51%)
1312 stemmen