Volledig scherm
Het Philips Stadion is op 19 mei één dag in bruikleen aan iemand met het idee waarop het meest is gestemd. © Ronald Otter

PSV-fans hebben wilde plannen na actie van hoofdsponsor

EINDHOVEN - PSV-sponsor energiedirect.nl kreeg de afgelopen weken in totaal 177 voorstellen nadat het de actie 'Baas van het Veld' lanceerde.

Op 19 mei leent PSV het gras in het Philips Stadion voor één dag uit aan degene die de meeste stemmen voor zijn of haar idee weet te verwerven. De hoofdsponsor van de club heeft 15 van de 177 voorstellen genomineerd en hierop kan gestemd worden via deze webpagina: energiedirect.nl/baasvanhetveld.

Een greep uit de inzendingen? Jessy Jacobs (18) uit Eindhoven wil voor één dag een zwemparadijs van het stadion maken. Pieter Boley (48) uit Boxtel stelt voor om er voor 24 uur een relaxplek voor leraren van te maken. Rob Bentink (29) denkt aan een bioscoop voor een dag voor mensen met een verstandelijke beperking en Demi Heijmans (20) uit Son en Breugel denkt aan het organiseren van een zeskamptoernooi voor een school met speciaal onderwijs uit Eindhoven. Alex van Kessel (53) heeft een heel opmerkelijk idee en wil op het veld de grootste legpuzzel van Nederland laten leggen. Anderen willen er feestjes vieren of met hun partner een dag doorbrengen. Davey Gloudemans (22) uit Lieshout wil er het record 'kratjes stapelen' verbeteren en hoopt op medewerking van heel zijn dorp, waar brouwer Bavaria is gevestigd.

Tot en met 10 mei kan er via de hiervoor vermelde website van energiedirect.nl gestemd worden op de ingeleverde ideeën. 

PSV