PSV Fans United fleurt lege tribunes in Philips Stadion een beetje op met doeken

VIDEOSupportersgroepering PSV Fans United heeft het Philips Stadion een beetje opgefleurd voor de competitiewedstrijd die zondag voor lege tribunes moet worden gespeeld. 

 1. Marcel Brands kan de mist bij PSV niet volledig wegnemen: ‘Ik was zelf ook weggegaan als ik John de Jong was geweest’
  PREMIUM

  Marcel Brands kan de mist bij PSV niet volledig wegnemen: ‘Ik was zelf ook weggegaan als ik John de Jong was geweest’

  Algemeen directeur Marcel Brands van PSV sprak zaterdagmorgen tijdens een ingelaste persconferentie met meerdere media uitgebreid over de crisissituatie bij de Eindhovense club. Vrijdag nam hij afscheid van zijn technisch directeur John de Jong, die niet meer het vertrouwen van de raad van commissarissen genoot. ,,Ik was zelf ook weggegaan als ik John was geweest, daar ben ik eerlijk in”, zegt Brands, die zichtbaar aangedaan was.
 2. PSV wil snel breken met technisch directeur John de Jong, om meerdere redenen
  PREMIUM

  PSV wil snel breken met technisch directeur John de Jong, om meerdere redenen

  PSV overweegt om op korte termijn afscheid te nemen van technisch directeur John de Jong (45). Dat bevestigen meerdere betrouwbare bronnen aan het ED. De Jong wordt onder meer verweten dat hij aan het einde van de afgelopen transferperiode voor de verkoop van Cody Gakpo is gaan liggen. Daarnaast stagneert bij PSV de sportieve voortgang en dat kan ook aan de technisch directeur worden toegeschreven, klinkt door vanuit de club.