Volledig scherm
PREMIUM
Door wijzigingen in het speelschema van PSV moet er geschoven worden in de agenda's. © ED

PSV-fans woest om ‘gesol met tijden’

EINDHOVEN - Midden in de nacht thuis na een uitwedstrijd, de weekendplanning in de soep en wedstrijden missen. Voetbalsupporters balen van het omgooien van het speelschema van de eredivisie. Met name bij PSV is de wedstrijdagenda aangepast. En daar heeft Supportersvereniging PSV geen goed woord voor over. ,,Dit is parasiteren op de loyaliteit van supporters.”

,,We slaan volledig door”, vindt Tilburger en PSV-fan Geert Coret. ,,Er is een selectie van 22 man. Alsof je dan niet twee of drie potjes kunt spelen.” Hij vraagt zich af hoe het moet als spelers naar een top-competitie gaan.  ,,Daar doen ze niet aan deze ‘watjes-cultuur’.” En zo reageren honderden PSV-supporters op het op de schop gaan van de eredivisiekalender. 

  1. Zomeraankopen PSV hebben momenteel het rendement van een spaarrekening
    PREMIUM
    Video

    Zomeraanko­pen PSV hebben momenteel het rendement van een spaarreke­ning

    Na een peperduur trainingskamp in Qatar is PSV terug bij af. Het is waarschijnlijk een volstrekt nutteloze investering geweest in een karakterarme en aangeslagen spelersgroep, die vol twijfelgevallen zit. Een aantal spelers van dit PSV is gekocht voor prijzen waar een paard de hik van krijgt en rendeert als een spaarrekening van de Nederlandse grootbanken. Daarop wordt geld in ieder geval niet minder waard en de nieuwe PSV'ers zien hun transferwaarde na een enorm slechte fase misschien wel kelderen.

PSV