PSV - Fortuna Sittard: de wedstrijd der dwarsverbanden

VIDEOPSV speelde twintig jaar geleden een legendarisch duel met Fortuna Sittard, de tegenstander van zondag. De ploeg van Bobby Robson ging  op 7 mei 1999 in De Baandert met 6-4 onderuit tegen elf ontketende Limburgse contractspelers. Opvallend is dat veel actoren van toen ook zondag weer een rol hebben bij het thuisduel van PSV met de Fortunezen. 

Een moment uit de wedstrijd Fortuna Sittard - PSV in 1999. Regilio Simons maakt hier de 3-1 voor Fortuna. Chris van der Weerden is te laat.
Volledig scherm
Een moment uit de wedstrijd Fortuna Sittard - PSV in 1999. Regilio Simons maakt hier de 3-1 voor Fortuna. Chris van der Weerden is te laat. © ANP
  1. Een nooit voorziene krachtproef gaat onder leiding van Frans Janssen van start bij PSV

    Een nooit voorziene kracht­proef gaat onder leiding van Frans Janssen van start bij PSV

    Het hek om het Philips Stadion gaat vanaf dinsdag een aantal weken virtueel open: PSV start om negen uur in de morgen met de verkoop van seizoenkaarten. Een enorme krachtproef voor commercieel directeur Frans Janssen (48) en zijn verkoopteam. De komende periode moet blijken of PSV-supporters gevoelig zijn voor het aanbod dat onder supervisie van Janssen is neergelegd, met drie opties om hun kaart te verlengen.

PSV