PSV gaat tot 2025 door met algemeen directeur Toon Gerbrands

VIDEOPSV breekt het contract van algemeen directeur Toon Gerbrands open. Hij blijft langer aan de club verbonden en geeft daarmee een duidelijk signaal af: Gerbrands wil met PSV in een sfeer van continuïteit bouwen aan de toekomst. Sinds 2014 is hij al topman bij PSV en hij verbindt zich voor drie extra jaren aan de Eindhovense club. 

De raad van commissarissen van PSV, voorgezeten door Jan Albers, is al jaren tevreden over de koers die de huidige directeur vaart. Als hij zijn nieuwe contract uitdient, blijft hij tot medio 2025 aan de club verbonden. Gerbrands is dan bijna 68. In eerdere interviews gaf hij al aan zeker niet van plan te zijn om het wat rustiger aan te gaan doen, nu zijn leeftijd met een 6 begint. 

Gerbrands heeft met PSV een aantal belangrijke doelen voor de toekomst, waaronder het vormen van meer eigen vermogen om op de transfermarkt eerder toe te kunnen slaan. De afgelopen jaren is onder zijn leiding het nodige bereikt, zoals de bouw van een nieuw jeugdcomplex en het vormen van een groter positief eigen vermogen. PSV heeft daarnaast de schuldenlast fors verlaagd en heeft de handen op dit gebied bijna vrij.

Luister hier naar de podcast  #PSVpraat

Volledig scherm
Toon Gerbrands blijft tot medio 2025 verbonden aan PSV. © Marlies Wessels
 1. Georginio Wijnaldum dwong het gezag van een minister van staat af

  Georginio Wijnaldum dwong het gezag van een minister van staat af

  Als er ooit een speler door de voordeur weg is gegaan bij PSV, dan is het wel Georginio Wijnaldum. Een man die het personeel van de club in 2015 mee liet delen in het succes van zijn transfer naar Newcastle United. Dat gebeurde met een even simpele als aardige en bijzondere geste, door iedereen een degelijke fles wijn te bezorgen. Absoluut geen decadentie of dikdoenerij, maar gewoon een puur gebaar uit dankbaarheid. Mooi, omdat de eenvoud van oprechte erkentelijkheid - net als in de normale wereld - niet altijd gewoonterecht is in de vluchtige voetballerij.
 2. Zaakwaarnemers Lato: ‘Vertrek bij PSV in de winterstop logisch als Toni helemaal niet speelt’

  Zaakwaarne­mers Lato: ‘Vertrek bij PSV in de winterstop logisch als Toni helemaal niet speelt’

  De kans dat linksback Toni Lato (21) na de winterstop nog bij PSV speelt, is de afgelopen weken een stuk kleiner geworden. Vanuit zijn zaakwaarnemerskantoor klinken inmiddels andere geluiden dan ruim een maand geleden. ,,Een vertrek bij PSV is logisch als Toni helemaal niet speelt”, zegt de woordvoerder van Toldra Consulting, waarbij Lato is aangesloten. ,,Als je geen enkele minuut maakt, gaat het natuurlijk niet goed.”

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

 • Eens (77%)
 • Oneens (23%)
9941 stemmen