PSV-supporters afgelopen weekend tijdens het thuisduel met FC Groningen.
Volledig scherm
PSV-supporters afgelopen weekend tijdens het thuisduel met FC Groningen. © ANP

PSV gaat vanaf augustus terug naar normaal met de seizoenskaarten

PSV geeft voor het volgende voetbalseizoen gewoon weer één seizoenskaart uit voor supporters. De club gaat alleen jaarkaarten uitgeven die recht geven op toegang voor alle 17 eredivisieduels. Als er wegens de coronapandemie wedstrijden niet bezocht mogen worden, kunnen supporters per gemist duel steeds 1/17e deel van de prijs van hun seizoenskaart terugkrijgen. 

 1. Xavi Simons voegt tijdens zijn debuut in de eredivisie aan de bal extra pk’s toe bij PSV
  PREMIUM

  Xavi Simons voegt tijdens zijn debuut in de eredivisie aan de bal extra pk’s toe bij PSV

  Wat kan Xavi Simons toevoegen aan PSV? Dat was bij zijn transfer vanuit Paris Saint-Germain een logische vraag, omdat het middenveld van de club al best druk bezet was. De ploeg van Ruud van Nistelrooij lijkt met hem de ideale speler aan boord te hebben die iets kan creëren in wedstrijden die zich vooral op de helft van de tegenstander afspelen. Tegelijkertijd bleek hij zaterdag in de counter tegen FC Emmen (4-1 winst) ook zeer slagvaardig.
 2. PSV-nieuweling Sávio debuteert in Tilburg voor de ogen van zijn ouders: ‘Dit is de mooiste dag van mijn leven’
  PREMIUM
  INTERVIEW

  PS­V-nieuweling Sávio debuteert in Tilburg voor de ogen van zijn ouders: ‘Dit is de mooiste dag van mijn leven’

  Voor de ogen van zijn ouders debuteerde PSV-nieuweling Sávio Moreira de Oliveira vrijdagavond voor de Eindhovense club in het Nederlandse profvoetbal, bij het beloftenteam. De 18-jarige aanvaller kende een verdienstelijke start bij Jong PSV en was in de eerste helft de gevaarlijkste aanvaller in het duel bij en met Willem II, dat Jong PSV met 1-1 gelijkspeelde.

PSV