Volledig scherm
PREMIUM
Donyell Malen en Steven Bergwijn waren beiden trefzeker tegen Willem II. © EPA

PSV gaat vol voor nieuw wonder

PSV weigert in de eredivisie de handdoek in de ring te gooien en blijft Ajax in de rol van aanklamper tot het uiterste dwingen.

PSV begroette gisteravond in Tilburg al het tachtigste punt van deze competitie. Bij zo’n tussenstand in april kunnen de banden van de platte kar in de meeste seizoenen al op spanning worden gebracht, maar in 2019 is goed vooralsnog niet goed genoeg. PSV is op weg naar een seizoen met meer dan honderd goals en heeft minder goals tegen gekregen dan alle andere Nederlandse teams. De ploeg scoorde dit seizoen in elke wedstrijd in de competitie en verbrak daarmee gisteravond een eredivisierecord.

  1. Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Aan het rijtje clubs dat zich graag wil versterken met Steven Bergwijn kan opnieuw een grote naam worden toegevoegd. Sevilla FC heeft serieuze interesse in de 21-jarige aanvaller van PSV, die momenteel met zijn club in voorbereiding is op het treffen met FC Basel. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen wil de interesse niet bevestigen en praat niet over transfers totdat een deal is afgerond. Dat deed hij ook niet toen de door hem begeleide Joshua Brenet bij PSV werd verkocht.

PSV