Volledig scherm
Tashreeq Matthews, die als voetbalnaam/bijnaam Tassie heeft. © instagram.com/tassie_matthews_17/

PSV geeft aanvaller ‘Tassie’ Matthews (18) via stage een kans

PSV heeft deze week de Zuid-Afrikaanse aanvaller Tashreeq Matthews op stage, een speler die als voetbalnaam/bijnaam Tassie heeft. Hij is afkomstig van Borussia Dortmund, waar hij niet aan spelen toekomt en afgelopen zaterdag ook ontbrak bij de beloften in het besloten oefenduel met Jong PSV. Matthews sluit voorlopig aan bij trainingen van Jong PSV. 

Matthews speelde vorig seizoen een halfjaar voor FC Utrecht onder 19 en Jong FC Utrecht. Hij heeft in Duitsland nog een contract tot 1 juli 2020. Voor zijn komst naar Dortmund speelde hij bij Ajax Cape Town. 

Jong PSV zit niet al te dik in de aanvallers en daarom zou de komst van Matthews welkom kunnen zijn. 

  1. Van Bommel wil duel met Rosenborg winnen, maar houdt rekening met ‘pijntjes’
    video

    Van Bommel wil duel met Rosenborg winnen, maar houdt rekening met ‘pijntjes’

    Trainer Mark van Bommel van PSV liet voor het duel met Rosenborg BK weten dat de wedstrijd om meerdere redenen belangrijk kan zijn voor zijn club. ,,We zijn allebei uitgeschakeld, dat is zo. Toch willen wij gewoon winnen.” Voor PSV is het geld (570.000 euro bij een zege), de landen- en clubranking van de UEFA en ook vertrouwen in aanloop naar het duel met Feyenoord van belang. Daarnaast wil de club de supporters in het stadion een goed duel voorschotelen.

PSV