Pro Shots / Paul Meima
Volledig scherm
PREMIUM
© Pro Shots / Paul Meima

PSV geeft een gezicht aan totale onmacht en zwabbert onder Van Nistelrooij tussen zeperds en succesjes

ANALYSEPSV kreeg zaterdag een pak op de broek bij een degradatiekandidaat. Het bewijst opnieuw hoe de ploeg nog zwabbert onder de nieuwe trainer Ruud van Nistelrooij. Uitermate zorgelijk voor PSV is dat de soms onverklaarbare terugvallen geen incidenten lijken.

 1. Sneijder is heel snel klaar met voormalig PSV'er Mo Ihattaren: ‘Hij heeft er zelf voor gezorgd dat ik niet meer met hem werk’
  PREMIUM

  Sneijder is heel snel klaar met voormalig PSV'er Mo Ihattaren: ‘Hij heeft er zelf voor gezorgd dat ik niet meer met hem werk’

  Wesley Sneijder heeft in het tv-programma Veronica Offside aangegeven niet meer te willen samenwerken met Mohamed Ihattaren (20). Hij wilde het talent graag helpen om zijn voetballeven weer op te pakken, maar heeft na twee weken al besloten om de hulp te staken. ,,Voor hem is het vervelend, voor mij niet. Hij heeft wel passie en vreugde, maar kan de knop niet omzetten. Mij heeft hij er niet mee.”
 2. Peesjevee-podcast: ‘PSV ligt nog altijd op koers voor een kampioenschap, maar de wisselvalligheid moét er echt uit’
  PODCAST

  Peesjevee-pod­cast: ‘PSV ligt nog altijd op koers voor een kampioen­schap, maar de wisselval­lig­heid moét er echt uit’

  Tijdens de Peesjevee-podcast van deze week speculeert de vaste bemanning over de kampioenskansen van PSV na de winterstop. ,,PSV heeft de meeste toppers achter de rug en heeft geen onaardig programma na de winterstop”, denkt journalist Paul Post. PSV-watcher Rik Elfrink is dezelfde mening toegedaan. ,,PSV had dit weekend een prachtige slag kunnen slaan, maar ligt door het programma na de winter nog altijd op koers voor de titel.”