Volledig scherm
Cyril Ngonge kwam al in actie in de Champions League, in het duel tussen Club Bruggen en Atlético Madrid. © BELGA

PSV haalt met Cyril Ngonge (19) nog een aanvaller voor Jong PSV, via huur met optie tot koop

Cyril Ngonge sluit per direct op huurbasis aan bij Jong PSV. De 19-jarige aanvaller komt over van Club Brugge, waar hij al de nodige ervaring opdeed. Ngonge was al actief in Champions League-verband, maar wist geen definitieve doorbraak te forceren. 

PSV heeft ook een optie tot koop bedongen op de jonge aanvaller, die creativiteit moet toevoegen aan het momenteel wat dun bezette Jong PSV. Door blessures bij de A-selectie is het beloftenteam enigszins uitgekleed en van kwaliteit ontdaan, wat leidde tot een matige competitiestart in de eerste divisie. Technisch manager John de Jong had de wens om nog een impuls te geven aan de ploeg en heeft dat nu met de huur van Ngonge kunnen realiseren. 

  1. Van Bommel looft Ihattaren: ‘Doe het maar eens, op die leeftijd’

    Van Bommel looft Ihattaren: ‘Doe het maar eens, op die leeftijd’

    Wat was tijdens het gewonnen duel met Sporting Portugal (3-2) het mooiste moment, donderdagavond voor PSV-trainer Mark van Bommel? ,,De drie punten en wat er in de 43ste minuut gebeurde”, gaf hij aan tijdens zijn persconferentie na afloop. De supporters van PSV klapten uit respect voor de deze week overleden Fernando Ricksen. Van Bommel was daardoor geraakt. ,,Het publiek is trouw en ziet zulke momenten ook gebeuren in het voetbal. Ze tonen hun medeleven.”

PSV