Volledig scherm
Lars Unnerstall gaat naar PSV. Hij wordt donderdag gekeurd. © ANP Pro Shots

PSV haalt Unnerstall per direct op

PSV plukt keeper Lars Unnerstall weg bij VVV. De 27-jarige Duitse sluitpost wordt donderdag medisch gekeurd en staat bij een gunstige uitslag per 1 juli onder contract bij PSV. 

Hij tekent vermoedelijk voor drie jaar en wordt daarna voor een seizoen terugverhuurd aan VVV, waar hij dit seizoen een heel sterke indruk maakte. 

Unnerstall is vorig jaar door voormalig PSV-manager Stan Valckx naar Venlo gehaald en hij bleek een uitstekende keuze te hebben gemaakt. Dit seizoen was hij met meerdere reddingen zeer bepalend voor de Noord-Limburgse club, die zich verrassend vroeg 'veilig' speelde in de eredivisie. Unnerstall maakte onder meer indruk in de wedstrijden tegen PSV, hoewel hij daarin toch de nodige tegentreffers moest dulden. 

De sluitpost is transfervrij, omdat hij bij VVV maar een contract voor een jaar ondertekende. Voorheen keepte hij bij Schalke 04, het tweede elftal van Schalke 04, FC Aarau en Fortuna Düsseldorf. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ibrahim Afellay geniet bij PSV onder 19 en voelt zich weer ‘kind in snoepwinkel’

    Ibrahim Afellay geniet bij PSV onder 19 en voelt zich weer ‘kind in snoepwin­kel’

    Ibrahim Afellay is momenteel al een tijdje een bijzondere gast aan de jeugdzijde op trainingscomplex De Herdgang. Samen met fysiotherapeut Ferd van Odenhoven werkte hij de afgelopen weken aan fysiek herstel, waarbij hij inmiddels de volgende stap heeft gezet. Afellay traint inmiddels volop mee met PSV onder 19, waar Ruud van Nistelrooy de coach is. Hij doet al mee aan positiespelen en nadert het einde van zijn revalidatie.

PSV