Volledig scherm
Robbin Ruiter in zijn tijd bij FC Utrecht. © PSV v FC Utrecht

PSV heeft belangstelling voor keeper Robbin Ruiter (32)

PSV overweegt keeper Robbin Ruiter aan te trekken. De ervaren 32-jarige goalie is transfervrij nadat hij de afgelopen jaren bij Sunderland onder contract stond. PSV is geïnteresseerd in de keeper omdat het op dit moment onzeker is of Lars Unnerstall fit is voor het treffen met FC Basel. 

De ontmoeting met de Zwitsers is van mega-belang voor de Eindhovenaren, die daarmee Europees voetbal veilig kunnen stellen en de ambitie om naar de groepsfase van de Champions League te gaan levend kunnen houden. Ruiter heeft veel ervaring en keepte in het verleden bijvoorbeeld jaren bij FC Utrecht. 

Unnerstall is niet fit binngenkomen na de laatste wedstrijd van VVV in de competitie. Jeroen Zoet is inmiddels wel weer terug en is in principe gewoon de eerste doelman richting het treffen met FC Basel. PSV heeft ook nog Hidde Jurjus en Luuk Koopmans aan boord, maar Jurjus vertrekt zeer waarschijnlijk deze week naar De Graafschap (op huurbasis) en Koopmans heeft nog geen eredivisie-ervaring. Datzelfde geldt voor de jonge keepers Mike van de Meulenhof, Youri Roulaux en Maxime Delanghe. 

  1. Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Steven Bergwijn serieus in beeld bij Sevilla, dat nog wel over de brug moet komen

    Aan het rijtje clubs dat zich graag wil versterken met Steven Bergwijn kan opnieuw een grote naam worden toegevoegd. Sevilla FC heeft serieuze interesse in de 21-jarige aanvaller van PSV, die momenteel met zijn club in voorbereiding is op het treffen met FC Basel. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen wil de interesse niet bevestigen en praat niet over transfers totdat een deal is afgerond. Dat deed hij ook niet toen de door hem begeleide Joshua Brenet bij PSV werd verkocht.

PSV