Volledig scherm
Robbin Ruiter in zijn tijd bij FC Utrecht. © PSV v FC Utrecht

PSV heeft belangstelling voor keeper Robbin Ruiter (32)

PSV overweegt keeper Robbin Ruiter aan te trekken. De ervaren 32-jarige goalie is transfervrij nadat hij de afgelopen jaren bij Sunderland onder contract stond. PSV is geïnteresseerd in de keeper omdat het op dit moment onzeker is of Lars Unnerstall fit is voor het treffen met FC Basel. 

De ontmoeting met de Zwitsers is van mega-belang voor de Eindhovenaren, die daarmee Europees voetbal veilig kunnen stellen en de ambitie om naar de groepsfase van de Champions League te gaan levend kunnen houden. Ruiter heeft veel ervaring en keepte in het verleden bijvoorbeeld jaren bij FC Utrecht. 

Unnerstall is niet fit binngenkomen na de laatste wedstrijd van VVV in de competitie. Jeroen Zoet is inmiddels wel weer terug en is in principe gewoon de eerste doelman richting het treffen met FC Basel. PSV heeft ook nog Hidde Jurjus en Luuk Koopmans aan boord, maar Jurjus vertrekt zeer waarschijnlijk deze week naar De Graafschap (op huurbasis) en Koopmans heeft nog geen eredivisie-ervaring. Datzelfde geldt voor de jonge keepers Mike van de Meulenhof, Youri Roulaux en Maxime Delanghe. 

  1. PSV biedt ruim 7 miljoen euro op Van Aanholt, linksback wil graag naar Eindhoven

    PSV biedt ruim 7 miljoen euro op Van Aanholt, linksback wil graag naar Eindhoven

    PSV schakelt na de bijna afgeronde transfer van Steven Bergwijn snel door en heeft een bod van ruim 7 miljoen euro gedaan op Patrick van Aanholt (29). De linksback is topkandidaat om de Eindhovense club per direct te versterken, al houdt PSV ook de lijn naar Ricardo Rodríguez nog altijd open. Van Aanholt wil heel graag terug naar PSV en hoopt dat zijn huidige club Crystal Palace en de Eindhovenaren tot een vergelijk komen.

PSV