Volledig scherm
Robbin Ruiter in zijn tijd bij FC Utrecht. © PSV v FC Utrecht

PSV heeft belangstelling voor keeper Robbin Ruiter (32)

PSV overweegt keeper Robbin Ruiter aan te trekken. De ervaren 32-jarige goalie is transfervrij nadat hij de afgelopen jaren bij Sunderland onder contract stond. PSV is geïnteresseerd in de keeper omdat het op dit moment onzeker is of Lars Unnerstall fit is voor het treffen met FC Basel. 

De ontmoeting met de Zwitsers is van mega-belang voor de Eindhovenaren, die daarmee Europees voetbal veilig kunnen stellen en de ambitie om naar de groepsfase van de Champions League te gaan levend kunnen houden. Ruiter heeft veel ervaring en keepte in het verleden bijvoorbeeld jaren bij FC Utrecht. 

Unnerstall is niet fit binngenkomen na de laatste wedstrijd van VVV in de competitie. Jeroen Zoet is inmiddels wel weer terug en is in principe gewoon de eerste doelman richting het treffen met FC Basel. PSV heeft ook nog Hidde Jurjus en Luuk Koopmans aan boord, maar Jurjus vertrekt zeer waarschijnlijk deze week naar De Graafschap (op huurbasis) en Koopmans heeft nog geen eredivisie-ervaring. Datzelfde geldt voor de jonge keepers Mike van de Meulenhof, Youri Roulaux en Maxime Delanghe. 

  1. Van Bommel vindt niet dat PSV is weggespeeld: ‘We hebben het zelf weggegeven’

    Van Bommel vindt niet dat PSV is wegge­speeld: ‘We hebben het zelf weggegeven’

    PSV-trainer Mark van Bommel vond na afloop van FC Utrecht-PSV niet dat zijn ploeg is weggespeeld. De 3-0 nederlaag kwam in de tweede helft tot stand. ,,We hebben het zelf weggegeven”, gaf hij onder meer aan. Hij was niet te spreken over de rode kaarten die Nick Viergever en Jorrit Hendrix pakten, maar gaf tegelijkertijd aan dat het hem zelf ook een aantal keren is overkomen. ,,Het mag alleen niet gebeuren.”

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (49%)
  • Olivier Boscagli (1%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
8976 stemmen