Volledig scherm
Olivier Boscagli © OGC NIce

PSV heeft Boscagli bijna binnen, linksback inmiddels in Eindhoven

PSV slaat dinsdag al spijkers met koppen met linksback Olivier Boscagli (21), die overkomt van OGC Nice en - ijs en weder dienende - een meerjarig contract zal ondertekenen. Weinig lijkt een transfer nog te kunnen verhinderen. 

De verdediger is inmiddels in Eindhoven en ondergaat dinsdag een medische keuring bij de medische specialisten van TopSupport, onderdeel van het St. Anna Ziekenhuis. Al meerdere decennia is dat de medisch partner van PSV. 

Na het afwikkelen van alle processtappen zal Boscagli snel kunnen aansluiten bij PSV, waar hij morgen op de open dag al gepresenteerd kan worden. Het is normaal gesproken te vroeg om al bij de wedstrijdselectie voor het vriendschappelijke duel met VfL Wolfsburg van woensdag te zitten. 

In actie tegen PSV

Afgelopen weekend (zaterdag) sloeg Boscagli het oefenduel van zijn club tegen FC Thun over. Vorige week kwam hij wel in actie voor OGC Nice, geheel toevallig tegen PSV. De Eindhovenaren volgen hem al veel langer en kennen de speler onder meer van internationale jeugdtoernooien. Boscagli had in Nice nog een contract tot midden 2021 en kost naar schatting een kleine twee miljoen euro. 

PSV