Cyril Ngonge
Volledig scherm
Cyril Ngonge © BELGA

PSV heeft interesse in Club Brugge-aanvaller Ngonge

Belgisch jeugdinternational en aanvaller van Club Brugge Cyril Ngonge (19) heeft zich bij PSV in de kijker gespeeld. De Belg loopt momenteel stage op De Herdgang bij Jong PSV. De Eindhovenaren bekijken of ze de speler kunnen huren, Club Brugge zou daarvoor openstaan. 

De jonge aanvaller speelt nog in de jeugd van de Belgische topclub, maar kwam ook enkele keren uit voor het eerste elftal. Hij speelde zelfs al eens een Champions League wedstrijd, tegen Atlético Madrid eind vorig jaar. Ngonge is ook Belgisch jeugdinternational.

Bij Jong PSV vertrok vandaag Joël Piroe, hij speelt komend seizoen op huurbasis bij Sparta. 

  1. Hoe een PSV-shirt met Brabantse blokken het mooiste Nederlandse uitshirt ooit werd
    PREMIUM

    Hoe een PSV-shirt met Brabantse blokken het mooiste Nederland­se uitshirt ooit werd

    Het uitshirt dat de PSV’ers van 2009 tot en met 2011 droegen, werd onlangs door een vakjury bij het Eredivisie Shirt Festival verkozen tot mooiste uittenue ooit in 64 jaar eredivisie. De bedenkers van toen blikken terug op de ontstaansgeschiedenis van een tenue waarvan in eerste instantie niet iedereen honderd procent overtuigd was. ,,We afficheerden ons ineens heel sterk met Brabant en wisten niet helemaal zeker of alle supporters buiten de provincie dat volledig geslaagd zouden vinden”, zegt PSV’s voormalig hoofd marketing en media Peter Kentie.

PSV