Volledig scherm
Steven Bergwijn. © BSR Agency

PSV heeft niets gehoord van Ajax of zaakwaarnemer Bergwijn en noemt transfer onbespreekbaar

PSV heeft geen trek om mee te werken aan een binnenlandse transfer van Steven Bergwijn naar Ajax. De club noemt een transfer zelfs ‘onbespreekbaar’ en heeft genoeg vlees op de botten om ‘nee’ te zeggen, zo geeft woordvoerder Thijs Slegers in een officiële reactie aan. 

,,Wij hebben niets gehoord van Ajax of de zaakwaarnemer hierover”, aldus de zegsman van PSV. ,,Een transfer naar Ajax is voor ons onbespreekbaar”, zo laat hij optekenen. Bergwijn wordt na dit seizoen vrijwel zeker verkocht en heeft meerdere ijzers in het vuur, waaronder buitenlandse clubs. Hij moet tientallen miljoenen opleveren, nu zijn contract nog tot 2022 doorloopt. PSV houdt er zelfs rekening mee dat Bergwijn, gezien zijn leeftijd en ervaring, nog meer op kan leveren dan Hirving Lozano. Zijn eventuele verkoopprijs is extern eerder wel eens getaxeerd op pakweg 35 tot 40 miljoen euro. 

Bergwijn maakte dit seizoen veertien goals in de eredivisie en heeft vooral voor de winterstop een uitstekende indruk gemaakt. 

  1. PSV biedt ruim 7 miljoen euro op Van Aanholt, linksback wil graag naar Eindhoven

    PSV biedt ruim 7 miljoen euro op Van Aanholt, linksback wil graag naar Eindhoven

    PSV schakelt na de bijna afgeronde transfer van Steven Bergwijn snel door en heeft een bod van ruim 7 miljoen euro gedaan op Patrick van Aanholt (29). De linksback is topkandidaat om de Eindhovense club per direct te versterken, al houdt PSV ook de lijn naar Ricardo Rodríguez nog altijd open. Van Aanholt wil heel graag terug naar PSV en hoopt dat zijn huidige club Crystal Palace en de Eindhovenaren tot een vergelijk komen.

PSV