Volledig scherm
Alireza Jahanbakhsh in duel met Justin Kluivert van Ajax in seizoen 2017-2018. © Pim Ras Fotografie

PSV heeft ook lijn uitliggen om Alireza Jahanbakhsh te huren

PSV heeft niet alleen belangstelling voor Ritsu Doan van FC Groningen en Nicolás González van VfB Stuttgart, maar er ligt ook nog altijd een lijn uit naar Alireza Jahanbakhsh. PSV wil de Iraniër eventueel huren, maar schaakt dus ook op een aantal andere borden. 

Jahanbakhsh ging vorig jaar voor 25 miljoen euro van AZ naar Brighton Hove & Albion, maar komt daar momenteel weinig aan spelen toe. 

Afgelopen zomer informeerden de Eindhovenaren al, maar zijn zaakwaarnemer gaf begin augustus aan dat een gang naar de eredivisie er niet in zou zitten. Jahanbakhsh speelt op dit moment geen wedstrijden en het is afwachten of zijn club instemt met een verhuurconstructie. Britse clubs mogen zich niet meer versterken na 8 augustus, maar wel spelers van de hand doen. 

Zelf wil Jahanbakhsh zich op dit moment vooral focussen op de trainingen bij Brighton en is het afwachten wat de plannen van trainer Graham Potter met hem zijn. Zijn zaakwaarnemer wil op dit moment niet reageren.  

  1. Van Bommel looft Ihattaren: ‘Doe het maar eens, op die leeftijd’

    Van Bommel looft Ihattaren: ‘Doe het maar eens, op die leeftijd’

    Wat was tijdens het gewonnen duel met Sporting Portugal (3-2) het mooiste moment, donderdagavond voor PSV-trainer Mark van Bommel? ,,De drie punten en wat er in de 43ste minuut gebeurde”, gaf hij aan tijdens zijn persconferentie na afloop. De supporters van PSV klapten uit respect voor de deze week overleden Fernando Ricksen. Van Bommel was daardoor geraakt. ,,Het publiek is trouw en ziet zulke momenten ook gebeuren in het voetbal. Ze tonen hun medeleven.”

PSV