Alireza Jahanbakhsh in duel met Justin Kluivert van Ajax in seizoen 2017-2018.
Volledig scherm
Alireza Jahanbakhsh in duel met Justin Kluivert van Ajax in seizoen 2017-2018. © Pim Ras Fotografie

PSV heeft ook lijn uitliggen om Alireza Jahanbakhsh te huren

PSV heeft niet alleen belangstelling voor Ritsu Doan van FC Groningen en Nicolás González van VfB Stuttgart, maar er ligt ook nog altijd een lijn uit naar Alireza Jahanbakhsh. PSV wil de Iraniër eventueel huren, maar schaakt dus ook op een aantal andere borden. 

Jahanbakhsh ging vorig jaar voor 25 miljoen euro van AZ naar Brighton Hove & Albion, maar komt daar momenteel weinig aan spelen toe. 

Afgelopen zomer informeerden de Eindhovenaren al, maar zijn zaakwaarnemer gaf begin augustus aan dat een gang naar de eredivisie er niet in zou zitten. Jahanbakhsh speelt op dit moment geen wedstrijden en het is afwachten of zijn club instemt met een verhuurconstructie. Britse clubs mogen zich niet meer versterken na 8 augustus, maar wel spelers van de hand doen. 

Zelf wil Jahanbakhsh zich op dit moment vooral focussen op de trainingen bij Brighton en is het afwachten wat de plannen van trainer Graham Potter met hem zijn. Zijn zaakwaarnemer wil op dit moment niet reageren.  

  1. Hoe een PSV-shirt met Brabantse blokken het mooiste Nederlandse uitshirt ooit werd
    PREMIUM

    Hoe een PSV-shirt met Brabantse blokken het mooiste Nederland­se uitshirt ooit werd

    Het uitshirt dat de PSV’ers van 2009 tot en met 2011 droegen, werd onlangs door een vakjury bij het Eredivisie Shirt Festival verkozen tot mooiste uittenue ooit in 64 jaar eredivisie. De bedenkers van toen blikken terug op de ontstaansgeschiedenis van een tenue waarvan in eerste instantie niet iedereen honderd procent overtuigd was. ,,We afficheerden ons ineens heel sterk met Brabant en wisten niet helemaal zeker of alle supporters buiten de provincie dat volledig geslaagd zouden vinden”, zegt PSV’s voormalig hoofd marketing en media Peter Kentie.

PSV