Thorgan Hazard met Erling Haaland, eind 2020 bij Borussia Dortmund.
Volledig scherm
PREMIUM
Thorgan Hazard met Erling Haaland, eind 2020 bij Borussia Dortmund. © AFP

PSV heeft op het veld even lucht, maar wil buiten de lijnen nog minimaal één keer snel toeslaan

PSV is momenteel nog razend druk met het versterken van de selectie en wil daarnaast volgende week de spanning in de eredivisie terug zien te brengen. Dit weekend was er even een prettig tussendoortje.

 1. Dit is de stand van zaken bij PSV, dat hoopt op Luuk de Jong en aanvallers ziet terugkeren
  PREMIUM

  Dit is de stand van zaken bij PSV, dat hoopt op Luuk de Jong en aanvallers ziet terugkeren

  PSV hoopt dit weekend tegen Vitesse weer te beschikken over Luuk de Jong, ook al trainde hij woensdag nog wel individueel in Eindhoven. De aanvaller kampte afgelopen week nog met enkelklachten, nadat hij tien dagen geleden uitviel in het duel met RKC. PSV zal geen risico's nemen, maar probeert De Jong wel tijdig op te lappen. Afgelopen weekend zei trainer Ruud van Nistelrooij al dat hij er normaal gesproken bij is tegen de Arnhemmers.
  Eindhoven
 2. Vijf conclusies over PSV na wéér een miskleun: spelers doorselecteren en doorlichten trainersstaf wordt zo onvermijdelijk
  PREMIUM
  PSV OP RAPPORT

  Vijf conclusies over PSV na wéér een miskleun: spelers doorselec­te­ren en doorlich­ten trainers­staf wordt zo onvermijde­lijk

  PSV stootte zichzelf zondagmiddag in Arnhem opnieuw aan dezelfde steen en bleek tóch de spreekwoordelijke ezel die trainer Ruud van Nistelrooij liever in de dierentuin had willen zien. Er zit een vorm van lichtzinnigheid in de ploeg die op gezette tijden boven komt drijven. Maar dat is niet het enige. Bij PSV is op het veld niet zichtbaar wat de technische staf nou eigenlijk wil.
  Eindhoven