Volledig scherm
Philipp Cocu © EPA

PSV heeft opnieuw maar één opdracht en lijkt kansloos voor de titel bij puntenverlies

EINDHOVEN - PSV heeft zondagmiddag maar één opdracht tegen FC Utrecht: winnen. Feyenoord gaf zaterdagavond in eigen huis tegen FC Groningen geen krimp (2-0 overwinning) en dus zal PSV in het Philips Stadion ook tegen FC Utrecht de drie punten moeten pakken. Lukt dat niet, dan lijkt PSV kansloos in de strijd om de titel.

De ploeg van Phillip Cocu speelt eind deze maand in De Kuip tegen Feyenoord en lijkt alleen bij een serie overwinningen, inclusief een zege in De Kuip, nog kansrijk in de titelstrijd. Feyenoord zal dan overigens nog meer moeten laten liggen. Die ploeg reist later dit seizoen onder meer nog naar Ajax, sc Heerenveen en Vitesse. PSV heeft ook nog een serie lastige opdrachten, met onder meer uitduels bij FC Groningen, FC Twente en Feyenoord en een thuisduel met Ajax.

Bij PSV is zondag Santiago Arias geschorst. Hij is er niet bij omdat hij vorige week tegen (opgeteld met vorig seizoen) zijn vijfde gele kaart aanliep. Ook Jürgen Locadia ontbreekt nog. FC Utrecht mist aanmerkelijk meer spelers (onder anderen Wout Brama, de Duiters Andreas Ludwig en Rico Strieder, keeper Robbin Ruiter, Sofyan Amrabat, Edson Braafheid en Kevin Conboy). Onduidelijk was nog wat een griepgolf in de Utrechtse selectie betekent voor de beschikbaarheid van spelers in het duel met PSV.

PSV

poll

PSV gaat het puntenrecord verbreken (93)

PSV gaat het puntenrecord verbreken (93)

  • Ja (47%)
  • Nee (53%)
1444 stemmen