Volledig scherm
Siem de Jong (l) en Davy Pröpper (m) ANP

PSV heeft Pröpper weer in de gelederen in Tilburg (video)

EINDHOVEN - Davy Pröpper keert bij PSV terug in de wedstrijdselectie in het duel met Willem II. De middenvelder sloeg de afgelopen interlandperiode over vanwege een lichte knieblessure, maar is voldoende hersteld om weer bij de wedstrijdploeg aan te sluiten.

Pröpper start vermoedelijk gewoon in de basis als PSV zaterdagavond naar Tilburg reist.

PSV heeft ook Jeroen Zoet en Siem de Jong terug. Andrés Guardado, Jürgen Locadia en Jorrit Hendrix ontbreken wel bij de Eindhovenaren. Siem de Jong is nog niet klaar voor een plek in de basis, zo liet trainer Phillip Cocu weten. Hoe hij wil starten, is nog onduidelijk. Het meest aannemelijk is dat Daniel Schwaab de plek als meest verdedigende middenvelder inneemt. Daarvoor spelen dan Pröpper en Bart Ramselaar.

Vermoedelijke opstelling PSV: Zoet; Brenet, Isimat, Moreno, Willems; Pröpper, Schwaab, Ramselaar; Narsingh, L. de Jong, Pereiro

De ergste blessuregolf bij PSV lijkt voorbij: Davy Pröpper keert terug in de wedstrijdselectie voor het duel met Willem II. Ook Jeroen Zoet en Siem de Jong zijn hersteld. Jorrit Hendrix, Andrés Guardado en Jürgen Locadia zitten nog wel in de ziekenboeg.

PSV