Maxi Romero sluit weer aan bij PSV.
Volledig scherm
Maxi Romero sluit weer aan bij PSV. © Pro Shots / Thomas Bakker

PSV heeft tijdens het zomerse trainingskamp in Duitsland deze 29 spelers aan boord

PSV reist maandag met 29 spelers (waaronder drie keepers) af naar het zomerse trainingskamp in het Duitse Marienfeld. Daarbij is ook spits Maxi Romero, die toewerkt naar een rentree en al wat verder is dan keeper Maxime Delanghe en middenvelder Richie Ledezma. Zij blijven in Eindhoven. 

 1. Hoe PSV met de juiste mix ook in Deventer de wind in de zeilen wil houden tijdens tropenweken
  PREMIUM

  Hoe PSV met de juiste mix ook in Deventer de wind in de zeilen wil houden tijdens tropenwe­ken

  Trainer Ruud van Nistelrooij heeft zaterdagavond tegen Go Ahead Eagles met 26 fitte mensen genoeg te kiezen om zijn basis en selectie van 23 spelers compleet te maken. Aanvaller Carlos Vinícius is daarbij weer bijna wedstrijdfit en zou er in theorie bij kunnen zijn. Mogelijk valt hij alsnog af, omdat de coach maar 12 manschappen op de bank kan zetten. Kjell Peersman (keeper bij Jong PSV) en Derrick Luckassen lijkt dan eenzelfde lot beschoren.
 2. Van Bronckhorst is met Rangers beducht voor de kopkracht van PSV-spits Luuk de Jong
  PREMIUM

  Van Bronck­horst is met Rangers beducht voor de kopkracht van PSV-spits Luuk de Jong

  In aanloop naar de Champions League-ontmoeting tussen Rangers FC en PSV van dinsdag blikte trainer/manager Giovanni van Bronckhorst maandagmiddag in Schotland vooruit. Hij gaf aan dat beide ploegen al een tijdje wachten op de groepsfase van de Champions League en daarom extra gebrand zullen zijn om in het hoofdtoernooi te komen. Rangers heeft al sinds 2011 niet meer bij de top-32 van het miljoenentoernooi gevoetbald.

PSV