Volledig scherm
Voor Djavyon van Breugel werd PSV-FC Utrecht een wedstrijd om nooit meer te vergeten. © ANP Pro Shots

PSV-hoofdsponsor bezorgt 10-jarige PSV-fan topdag na verdrietige tijd

Voor de 10-jarige Djavyon van Breugel uit Valkenswaard is de dag van PSV-FC Utrecht een dag geworden om nooit meer te vergeten. 

Hij won een actie van PSV-sponsor energiedirect.nl en mocht zaterdag in de zogeheten PSV eSports Room urenlang gamen met zijn negen vriendjes.  

De jonge supporter won een door de PSV-hoofdsponsor uitgeschreven wedstrijd met de titel ‘het vetste kinderfeestje ooit’. Moeder Manuela van der Heijden gaf aan dat het feest na een verdrietige tijd heel goed voelde en steun bood. Het broertje van Djavyon is onlangs overleden en samen met zijn vriendjes was de middag een uitlaatklep voor hem, zo gaf ze aan. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Schaduwschutter Pereiro blijft hard trainen na teleurstelling: ‘We laten samen zien hoe het moet’

    Schaduw­schut­ter Pereiro blijft hard trainen na teleurstel­ling: ‘We laten samen zien hoe het moet’

    Gastón Pereiro was tot zaterdagavond de laatste PSV'er die in een officieel duel in reguliere tijd een penalty had gemist. Op 22 januari 2017 ging zijn strafschop er in de thuiswedstrijd tegen Excelsior niet in. Daarna werkte hij zich alsnog op tot de vaste strafschoppennemer van PSV, nadat eerst Siem de Jong een einde maakte aan een waar penaltycomplex van PSV en Marco van Ginkel zelfs uitgroeide tot een penaltyfenomeen.
  2. Steven Bergwijn heeft van 2018 zijn jaar gemaakt en is een vedette in de eredivisie geworden

    Steven Bergwijn heeft van 2018 zijn jaar gemaakt en is een vedette in de eredivisie geworden

    Steven Bergwijn kreeg tot het einde van 2017 regelmatig te horen dat hij veel dreiging had, maar dat het rendement te vaak uitbleef. Dit jaar heeft de aanvaller van PSV op alle fronten enorme progressie geboekt. Met 14 treffers en 13 assists in de eredivisie in 2018 onderstreept hij zijn dadendrang. In seizoen 2018-2019 is hij in zestien duels bij vijftien goals betrokken. Steven Bergwijn is een vedette in de eredivisie geworden.

PSV