EINDHOVEN, PSV - Excelsior, voetbal, Eredivisie, seizoen 2016-2017, 14-01-2017, Philips Stadion, PSV speler Marco van Ginkel heeft de 1-0 gescoord.
Volledig scherm
EINDHOVEN, PSV - Excelsior, voetbal, Eredivisie, seizoen 2016-2017, 14-01-2017, Philips Stadion, PSV speler Marco van Ginkel heeft de 1-0 gescoord. © Joep Leenen/Pro Shots

PSV hoopt dat
Chelsea opschiet
met verkoop Van Ginkel

EINDHOVEN - PSV hoopt dat Chelsea zich snel buigt over de verkoop van Marco van Ginkel. Technisch manager Marcel Brands proefde donderdagmiddag nog niet dat de Britten hun tanden snel in de zaak willen zetten. "We zijn ermee bezig en proberen Marco ruim voor de Europa League-wedstrijden aan boord te hebben. Zelf wil hij wel, maar we zijn afhankelijk van Chelsea." 

 1. Boezemvriend Harry Lubse wandelde heel wat uren door de bossen met Willy van der Kuijlen: ‘Hij mag trots zijn’
  PREMIUM

  Boezem­vriend Harry Lubse wandelde heel wat uren door de bossen met Willy van der Kuijlen: ‘Hij mag trots zijn’

  Als beginnende tiener vergaapte Harry Lubse zich vanachter de tv al aan de kwaliteiten van Willy van der Kuijlen. Een paar jaar later werden Lubse en Skiete Willy teamgenoten, maar vooral ook vrienden voor het leven. Dat bleven ze tot het overlijden van het PSV-icoon; samen wandelden ze de laatste maanden nog heel wat kilometers. ,,Willy is de grootste PSV’er aller tijden”, zegt Lubse.
 1. PSV-icoon Willy van der Kuijlen overleden
  Play

  PSV-icoon Willy van der Kuijlen overleden

 2. Willy van der Kuijlen (1946-2021)
  Play

  Willy van der Kuijlen (1946-2021)

PSV