Marcel Brands is vanaf vrijdag de nieuwe algemeen directeur van PSV. John de Jong blijft directeur voetbalzaken bij de club.
Volledig scherm
PREMIUM
Marcel Brands is vanaf vrijdag de nieuwe algemeen directeur van PSV. John de Jong blijft directeur voetbalzaken bij de club. © Pro Shots / Marcel van Dorst

PSV houdt het grote geld nog heel even in de zakken

ANALYSEPSV heeft de eigen kas deze maand zeker nog niet volledig hoeven plunderen voor het verrichten van een viertal inkomende transfers. Wel is de vrijgekomen salarisruimte na het vertrek van bijvoorbeeld Eran Zahavi, Mario Götze en Armindo Bruma al aardig benut. 

 1. Hoe PSV met de juiste mix ook in Deventer de wind in de zeilen wil houden tijdens tropenweken
  PREMIUM

  Hoe PSV met de juiste mix ook in Deventer de wind in de zeilen wil houden tijdens tropenwe­ken

  Trainer Ruud van Nistelrooij heeft zaterdagavond tegen Go Ahead Eagles met 26 fitte mensen genoeg te kiezen om zijn basis en selectie van 23 spelers compleet te maken. Aanvaller Carlos Vinícius is daarbij weer bijna wedstrijdfit en zou er in theorie bij kunnen zijn. Mogelijk valt hij alsnog af, omdat de coach maar 12 manschappen op de bank kan zetten. Kjell Peersman (keeper bij Jong PSV) en Derrick Luckassen lijkt dan eenzelfde lot beschoren.
 2. PSV verlengt contract van kroonjuweel Ibrahim Sangaré en wil daarna verder doorpakken
  PREMIUM

  PSV verlengt contract van kroonju­weel Ibrahim Sangaré en wil daarna verder doorpakken

  Ibrahim Sangaré blijft dit seizoen bij PSV en heeft zijn contract bij de club verlengd, tot medio 2027. Daarmee heeft de Eindhovense club een van de belangrijkste dossiers van deze transferperiode met een positief resultaat afgesloten. Sangaré stond net als Cody Gakpo in de belangstelling van veel clubs in het buitenland, maar geeft een duidelijk signaal af. Hij had een contract tot 2025 en verlengt dus met twee jaar.

PSV