Volledig scherm
PREMIUM
Dante Rigo moet bikkelen bij Sparta in Rotterdam © BSR Agency

PSV-huurling Rigo krijgt nu al energie van duel met PSV: ‘In de toekomst wil ik terugkeren’

Langzaam maar zeker klimt PSV-huurling Dante Rigo (20) op de ladder bij Sparta in Rotterdam. ,,Ik groei gestaag en wil in de toekomst terugkeren bij PSV.”

Dante Rigo droomde jarenlang van spelen in rood-wit op het hoogste niveau. Vorig seizoen leek hij bij PSV door te breken en besliste de middenvelder een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard op het nippertje in het voordeel van de Eindhovenaren. Na een blessure werd het stiller rond het 20-jarige talent en in de zomer besloten hij, PSV en Sparta om voor een huurperiode in Rotterdam te gaan. ,,Toch nog in het rood-wit, dat voelt in ieder geval goed”, grapte hij gisteravond op Het Kasteel na een eenvoudige, maar krappe bekerzege (1-0) op FC Volendam.

  1. Van Bommel wil duel met Rosenborg winnen, maar houdt rekening met ‘pijntjes’

    Van Bommel wil duel met Rosenborg winnen, maar houdt rekening met ‘pijntjes’

    Trainer Mark van Bommel van PSV liet voor het duel met Rosenborg BK weten dat de wedstrijd om meerdere redenen belangrijk kan zijn voor zijn club. ,,We zijn allebei uitgeschakeld, dat is zo. Toch willen wij gewoon winnen.” Voor PSV is het geld (570.000 euro bij een zege), de landen- en clubranking van de UEFA en ook vertrouwen in aanloop naar het duel met Feyenoord van belang. Daarnaast wil de club de supporters in het stadion een goed duel voorschotelen.

PSV