Volledig scherm
Claudio Gomes © Man. City

PSV huurt talentvolle Franse middenvelder Claudio Gomes van Manchester City

PSV gaat zich op de slotdag van de transfermarkt toch nog versterken. De Eindhovense club huurt de 19-jarige defensieve middenvelder Claudio Gomes van Manchester City. Als het papierwerk tijdig afgerond is, kan hij vanavond nog ingeschreven worden. Gomes is inmiddels al wel door PSV gepresenteerd. 

Voorzover bekend heeft PSV geen optie tot koop bedongen. Wel wordt de huurtransfer gezien als een nieuwe bevestiging van de goede banden tussen Manchester City en PSV, dat bijvoorbeeld leidde tot een transactie met linksback Angelino. 

Jong PSV is op dit moment op de defensieve posities op het middenveld zwak bezet. Door een paar blessures is de komst van Gomes op dit moment zeer welkom. 

  1. Van Bommel looft Ihattaren: ‘Doe het maar eens, op die leeftijd’

    Van Bommel looft Ihattaren: ‘Doe het maar eens, op die leeftijd’

    Wat was tijdens het gewonnen duel met Sporting Portugal (3-2) het mooiste moment, donderdagavond voor PSV-trainer Mark van Bommel? ,,De drie punten en wat er in de 43ste minuut gebeurde”, gaf hij aan tijdens zijn persconferentie na afloop. De supporters van PSV klapten uit respect voor de deze week overleden Fernando Ricksen. Van Bommel was daardoor geraakt. ,,Het publiek is trouw en ziet zulke momenten ook gebeuren in het voetbal. Ze tonen hun medeleven.”

PSV