Volledig scherm
PREMIUM
Delano Burgzorg zette De Graafschap nog op voorsprong in Eindhoven. © VI Images

PSV in de titelstrijd aan de goden overgeleverd

Aan PSV zijn de mooiste kansen niet besteed. De ploeg moet hopen op een Amsterdamse misstap, want een ‘doelsaldotitel’ zit er niet meer in.

PSV had de titelrace tot gisteren gevoelsmatig nog een beetje in eigen hand, maar is na de stroeve exercitie tegen De Graafschap (2-1) aan de goden overgeleverd. Maakt Ajax in de laatste vier duels geen misstap meer, dan eindigt het seizoen voor 99,9 procent zeker zonder prijs voor het team van Mark van Bommel. De Eindhovenaren kregen gisteren een uitgelezen mogelijkheid om zich thuis eens lekker uit te leven en de druk op te voeren, maar verkwanselden de mooiste kansen.

  1. Van Bommel: ‘LASK geeft honderd procent, zonder als een kip zonder kop rond te rennen’

    Van Bommel: ‘LASK geeft honderd procent, zonder als een kip zonder kop rond te rennen’

    Mark van Bommel treft door het duel met LASK Linz morgen een oude bekende. Trainer Valerién Ismaël was zijn collega bij Bayern München, waar hij goed met de 44-jarige Fransman kon opschieten. De PSV-oefenmeester ziet in LASK een ploeg die altijd honderd procent geeft, maar wel met een plan. ,,Een team met een andere speelwijze dan vaak gebruikelijk, maar ze lopen zeker niet als kippen zonder kop op het veld”, aldus Van Bommel daags voor de wedstrijd tijdens een persconferentie.

PSV

Poll

Welke PSV-nieuwkomer maakte tot nu toe de meeste indruk?

  • Armindo Bruma (6%)
  • Timo Baumgartl (48%)
  • Olivier Boscagli (2%)
  • Kostas Mitroglou (16%)
  • Ritsu Doan (28%)
9457 stemmen