EINDHOVEN, Netherlands, 19-09-2021, football, , Dutch eredivisie, season 2021 / 2022, during the match PSV - Feyenoord, Feyenoord player Bryan Linssen scores the 0-2
Volledig scherm
EINDHOVEN, Netherlands, 19-09-2021, football, , Dutch eredivisie, season 2021 / 2022, during the match PSV - Feyenoord, Feyenoord player Bryan Linssen scores the 0-2 © Pro Shots / Marcel van Dorst

PSV in eigen huis finaal te kijk gezet door Feyenoord, veel onbegrip over wissels Schmidt

PSV heeft zondagmiddag een uiterst pijnlijke nederlaag geleden in de topper tegen Feyenoord, het werd liefst 0-4 in het Philips Stadion. De Eindhovenaren werden afgeschminkt door het taaie Feyenoord, tot afgrijzen van het eigen publiek, dat weinig begrip had voor de wissels van trainer Roger Schmidt. 

 1. PSV beraadt zich op opvolging De Jong, Arnesen is nog niet formeel benaderd en nu niet de eerste optie
  PREMIUM

  PSV beraadt zich op opvolging De Jong, Arnesen is nog niet formeel benaderd en nu niet de eerste optie

  Na het vertrek van John de Jong beraadt PSV zich op een nadere invulling van de positie van de technisch directeur. Daarbij is volgens bronnen rond de situatie de naam van Frank Arnesen gevallen en is hij ook gepolst, maar op dit moment is Arnesen niet formeel door PSV benaderd. De verantwoordelijken bij de club verwachten nu ook niet dat hij de baan van De Jong gaat overnemen.
 2. PSV kijkt intern en extern naar opvolger voor John de Jong, IJslander ook op de radar
  PREMIUM

  PSV kijkt intern en extern naar opvolger voor John de Jong, IJslander ook op de radar

  PSV kijkt momenteel naar interne en externe kandidaten om de vrijgevallen positie van technisch directeur weer in te vullen. Volgens betrokkenen zijn nog geen definitieve stappen gezet. Deze week vergadert de directie van PSV met de raad van commissarissen, waarbij vermoedelijk ook de jaarcijfers van de club besproken worden. Deze worden volgende week gepresenteerd, zo verzekerden bronnen recent.