Volledig scherm
© Joep Leenen/Pro Shots

PSV in gesprek met hoofdsponsor, club pakt extra tonnen via 'rugdeal'

PSV krijgt een marktconforme prijs voor de nieuwe deal met hoofdsponsor energiedirect.nl, dat na de buik ook de rug van PSV bedrukt. De club was al langer op zoek naar een rugsponsor en heeft die nu gevonden via PSV Energie, een product van energiedirect.nl voor onder andere supporters van PSV. 

Het energiebedrijf betaalt PSV naar schatting enkele tonnen extra voor deze overeenkomst, die tot de rest van dit seizoen loopt. De vorige 'rugsponsor' was kredietverschaffer Freo, maar PSV wist de afgelopen twee jaar geen opvolger te strikken. De club hield een ondergrens van ongeveer 800.000 euro per jaar aan voor een rugsponsor, maar vond geen bedrijf bereid om die positie in te vullen. Energiedirect.nl slaat nu dus twee vliegen in een klap en is bereid om ook de achterkant van het shirt te vullen. 

Over pakweg drie, vier maanden moet duidelijk zijn of beide partijen ook na het aflopen van het huidige contract in juni 2019 met elkaar doorgaan. PSV en energiedirect.nl evalueren in die periode de huidige sponsorovereenkomst en daarna wordt beslist of er een langer verbond komt. 

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Edison Méndez via zijn zoon terug bij PSV: ‘Huub Stevens was gewoon een goede trainer’

    Edison Méndez via zijn zoon terug bij PSV: ‘Huub Stevens was gewoon een goede trainer’

    Trouwe supporters van PSV dachten hem afgelopen week al in Eindhoven te hebben gespot. Op het moment dat voormalig PSV’er Edison Méndez (40) donderdag bij de training van de A-selectie verscheen, wist iedereen het zeker. De Ecuadoriaan verblijft momenteel in Nederland om zijn 18-jarige zoon Mayer te begeleiden. Hij loopt stage bij Jong PSV en beide partijen kijken ondertussen wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

PSV