Volledig scherm
ANP

PSV informeert opnieuw naar Van Ginkel

EINDHOVEN - Marco van Ginkel is opnieuw in beeld om PSV de komende periode te versterken. Vorig seizoen kwam hij in de winterstop naar Eindhoven en ook nu beraadt PSV zich op de vraag of het wenselijk is dat hij de selectie versterkt. Waarschijnlijk moet PSV zich opnieuw beperken tot het verzoek om hem te huren, omdat koop financieel een lastig verhaal is.

Technisch manager Marcel Brands sprak vorige week met de zaakwaarnemer van Van Ginkel en hield de afgelopen maanden ook informeel de vinger aan de pols bij Van Ginkel, die afgelopen zomer al naar PSV had willen komen. Vanwege een blessure revalideerde hij bij Chelsea. Brands heeft de optie om Van Ginkel weer aan te trekken neergelegd bij de technische staf van PSV. PSV heeft tot en met 31 januari de tijd om iets aan de selectie te doen. Dat zou kunnen omdat Siem de Jong en Jürgen Locadia op dit moment niet fit zijn. Beide spelers worden in de loop van januari wel weer terugverwacht.

Bij PSV zijn Simon Poulsen, Florian Jozefzoon en Luciano Narsingh mogelijke vertrekkers. Zij mogen de club verlaten, al geldt voor Narsingh en Jozefzoon een prijskaartje. Narsingh wordt begeerd door Swansea City, maar Brands is er nog niet zeker van dat die club doorpakt.

PSV