Joël Piroe afgelopen januari in het Philips Stadion.
Volledig scherm
Joël Piroe afgelopen januari in het Philips Stadion. © Pro Shots / Thomas Bakker

PSV is akkoord met bod van Swansea City op Piroe, maar Brexit zorgt nog voor horde

Nieuwe regels voor transfers naar Engeland zorgen ervoor dat Joël Piroe nog moet afwachten of hij op korte termijn kan vertrekken bij PSV. De Eindhovense club en Swansea City zijn akkoord over de prijs die de Britten voor spits Joël Piroe moeten betalen. De 21-jarige aanvaller kan PSV een kleine twee miljoen euro opleveren als hij de stap naar Engeland mag maken. 

 1. Schmidt is enorm teleurgesteld over remise van PSV: ‘We speelden weer goed en hadden de week goed willen besluiten’

  Schmidt is enorm teleurge­steld over remise van PSV: ‘We speelden weer goed en hadden de week goed willen besluiten’

  Trainer Roger Schmidt van PSV was zondagmiddag enorm teleurgesteld na het gelijkspel van zijn club in Heerenveen. De coach zat nooit rustig op de bank tijdens de wedstrijd, omdat PSV er niet in slaagde een enorm overwicht in een grote voorsprong om te zetten. De snelle 0-1 van Carlos Vinícius had vanuit PSV-perspectief gevolgd moeten worden door meer goals, maar dat lukte almaar niet.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  1

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

PSV