Volledig scherm
PREMIUM
PSV viert de 0-1 in Venlo. © BSR Agency

PSV is de koning van de lelijke overwinningen

Het is kwaad kersen eten met PSV als de koploper in de overlevingsmodus is beland. De Eindhovenaren kunnen opvallend vaak teruggrijpen op onconventionele wapens als het voetballend niet lukt.

Op het moment dat niemand nog een stuiver voor de kansen van PSV geeft, is de ploeg van Mark van Bommel vaak op zijn sterkst. Hoe statisch, idee- en fantasieloos het team in de eerste 80 of 85 minuten van een wedstrijd ook te werk gaat: PSV is nooit ‘zomaar’ geklopt. De tien punten die de ploeg dit seizoen in de eredivisie vanaf minuut 85 al bij elkaar sprokkelde, bewijzen dat het met PSV kwaad kersen eten is zodra de ploeg in de overlevingsmodus zit.

  1. Edison Méndez via zijn zoon terug bij PSV: ‘Huub Stevens was gewoon een goede trainer’

    Edison Méndez via zijn zoon terug bij PSV: ‘Huub Stevens was gewoon een goede trainer’

    Trouwe supporters van PSV dachten hem afgelopen week al in Eindhoven te hebben gespot. Op het moment dat voormalig PSV’er Edison Méndez (40) donderdag bij de training van de A-selectie verscheen, wist iedereen het zeker. De Ecuadoriaan verblijft momenteel in Nederland om zijn 18-jarige zoon Mayer te begeleiden. Hij loopt stage bij Jong PSV en beide partijen kijken ondertussen wat ze voor elkaar kunnen betekenen.

PSV