Volledig scherm
PREMIUM
Het zijn drukke weken voor PSV’s technisch manager John de Jong. © BSR/SOCCRATES

PSV is in de ban van Baumgartl, Berghuis én FC Basel

PSV wil een aantal transfers snel afronden, terwijl de aandacht tegelijkertijd volop gericht is op de direct cruciale wedstrijd van dinsdag tegen FC Basel.

Terwijl het voor PSV direct alle hens aan dek is tegen FC Basel, speelt technisch manager John de Jong nog een heus potje simultaan­schaken op de transfermarkt. PSV hoopt komende week onder meer de transfer van Timo Baumgartl met goed gevolg af te ronden. De 23-jarige centrale verdediger moet de opvolger van Daniel Schwaab worden. Naar nu bekend is de Duitser afgelopen week al in Eindhoven geweest en heeft hij met PSV een persoonlijk akkoord op hoofdlijnen bereikt. Het bezoek is aan deze krant bevestigd door betrouwbare bronnen. De verdediger startte afgelopen week de trainingen bij zijn huidige club VfB Stuttgart weer op, nadat hij vanwege deelname aan een internationaal beloftentoernooi nog een tijd vakantie had.

  1. Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Ajax heeft zich nooit bij PSV gemeld voor Bergwijn

    Vrijwel direct nadat Steven Bergwijn en PSV het gisteren eens waren over een nieuw en langer contract, is de buitenwereld op de hoogte gebracht van de overeenkomst. Er is de laatste maanden veel geschreven en gespeculeerd over zijn toekomst, maar de rust keert voorlopig terug rond de aanvaller. In mei zal het hele spel misschien weer van voren af aan beginnen, waarbij hij aan de hand van zijn prestaties zelf de kwaliteit van de clubs bepaalt.

PSV