PSV is zoekende: ‘Het laatste beetje gif is er niet’

Het eerste competitieduel van seizoen 2019-2020 eindigde voor PSV in een roemloze remise. Op bezoek bij FC Twente stond het 1-1 na 90 minuten. PSV-watcher Rik Elfrink analyseerde het duel met de Twentenaren

Met het oog op de verloren returnwedstrijd tegen FC Basel had Elfrink een stroeve start al aan zien komen. ,,Je weet dat dit geen fijne wedstrijd is om te beginnen. PSV zit ook niet in een situatie waarop het vertrouwen erg groot is.”

Volgens de PSV-watcher ontbrak het de Eindhovenaren aan daadkracht. ,,Als de 1-1 dan in de tweede helft valt, denk je dat ze door gaan drukken maar dat gebeurt dan niet. Het laatste beetje gif is er niet op de een of andere manier. Er is overwicht maar er wordt te weinig mee gedaan.”

Ook het op de bank blijven van Lozano vond Elfrink opvallend. ,,Lozano is de steraanvaller van PSV en degene die voor de goals moet zorgen, maar volgens Van Bommel is hij op sportieve gronden gepasseerd. Hij speelde niet goed tegen Basel, dus het kan, maar of dit de remedie is? Ik weet het niet hoor.”

Volledig scherm
Teleurstelling bij PSV na het gelijkspel. © BSR Agency

PSV

Poll

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

De positie van Mark van Bommel wordt onhoudbaar als de crisis bij PSV blijft voortduren

  • Eens (77%)
  • Oneens (23%)
9368 stemmen